Logo Van Klik naar Klant - oud roze

ActiveCampaign

Training (basis)


In deze GRATIS Activecampaign basis training
leer je stap voor stap alles wat je moet weten om activecampaign succesvol

in te zetten

 voor jouw (online) Bedrijf

ontdek de mogelijkheden van Activecampaign en Haal meer omzet uit je mailinglijst


Er is MailChimp, Aweber, Autorespond, Your Mailing List Provider,  Get Response en ik heb ze allemaal gezien en gebruikt. Allemaal deden ze natuurlijk waarvoor ik ze had aangekocht, ik kon er e-mailmarketing mee uitvoeren.

Dat wil zeggen; e-mails sturen naar mijn namenlijst en dat kon in veel gevallen ook geautomatiseerd. Prima, maar nog niet optimaal.

Toen kwam ActiveCampaign... ALLE e-mailsystemen zijn niets te vergeleken met de mogelijkheden van Activecampaign.
Inmiddels werk ik er al een paar jaar mee en ben ik er volledig van overtuigd; als je optimaal emailmarketing wilt bedrijven dan is er geen andere optie dan Activecampaign!

En dat leer ik jou ook in deze gratis Activecampaign basistraining

Met Activecampaign ga jij jouw klanten beter begrijpen en daardoor de juiste e-mail, op het juiste moment én aan de juiste persoon te versturen. 

In deze unieke en praktische training:


Ontdek je alles over ActiveCampaign en leer ik je, stap voor stap, alle onderdelen door middel van 22 'over mijn schouder meekijken' traningsvideo's!

Zoals onder andere:

Hoe kun je Activecampaign succesvol inzetten -- ActiveCampaign account maken -- Contacten -- contactenkaarten -- (website) formulieren -- hoe koppel je een weggever aan activecampaign -- digitale stickers (tags) -- nieuwsbrieven versturen -- opmaak campagnes -- hoe stuur je geautomatiseerde e-mails

Activecampaign Training basis (gratis)

Herken jij je in het volgende? 


  • Je wilt graag overstappen maar je weet (nog) niet hoe alles werkt en het kost je teveel tijd om dit zelf uit te zoeken 
  • Je wilt graag een optimaal en effectief e-mailsysteem wat ook daadwerkelijk klanten oplevert. 
  • Je weet niet welke e-mailsysteem je moet kiezen 

Ontvang de (onregelmatige) Van Klik naar Klant Marketing Mail met Tips, Tricks en Strategieën
&
krijg direct toegang tot de GRATIS Activecampaign Basis Video Training

Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken 
zoals beschreven in de privacyverklaring


"E-mailmarketing is de fundering van het
succes van je (online) bedrijf"
Sonja Broekhuizen Activecampaign training
Sonja Broekhuizen

Ik kan alle (!) ondernemers het gebruik van ActiveCampaign van harte aanbevelen. Zowel aan de startende ondernemer, voor wie het een eerste kennismaking is met een manier om ‘een namenlijst op te bouwen’. Als ook aan de meer doorgewinterde ondernemer, die het gelijk geavanceerder kan inzetten voor zijn (of haar marketingcampagnes.
Hoewel ActiveCampaign Nederlandstalig en gebruiksvriendelijk is, raad ik iedere nieuwe gebruiker de training van Ria Kaashoek aan. Omdat je op die manier écht alles uit het programma haalt wat er in zit. Want dat is veel. En als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het ‘zelf uitvogelen’ veel beter besteden aan jouw expertise. Want na een training van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt.
En niet te vergeten: volg deze training vooral bij Ria. Om haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende gebruiker te enthousiasmeren en het programma tot in detail uit te leggen…!

"You don't know email marketing if you don't know activecampaign "

Client Love: 


Activecampaign basis training

   

Elisabeth De Charong De Saint Germain Activecampaign training
Elisabeth De Charon De Saint Germain

Als je iets snel en goeds wilt leren dan moet je bij Ria zijn. Met name hoe je Activecampaign goed, effectief en optimaal kunt implementeren!
Danielle Elenga
Danielle Elenga

Deze training heeft mij inzicht en mogelijkheden van Activecampaign gegeven en Ria legt het met ontzettend veel enthousiasme uit! Door mij aan te melden geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken 
zoals beschreven in de privacyverklaring

heb je vragen?


Hieronder heb ik de meest gestelde vragen voor je beantwoord.
Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je deze stellen
 via de chatfunctie of via het contactformulier


Ik ben niet technisch kan ik meedoen?

Wat heb ik nodig om mee te doen?

Voor wie is deze training geschikt?

Hoe lang hou ik toegang tot de training?

Is alle content per direct beschikbaar?

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

[social_warfare]

Copyright © 2021

>