Overzicht Black Friday Deals 2021 (voor Online Ondernemers)


Een aantal jaren geleden ben ik, voorafgaand aan Black Friday (en Cyber Monday), een lijstje gaan maken met mijn wensen met betrekking tot Online Marketing Tools en trainingen.  

Hieronder een greep uit de beste Black Friday aanbiedingen inclusief mijn advies aankopen voor jou (software, systemen, plugins die ik al gebruik en natuurlijk de Van Klik naar Klant Black Friday Deal ?). 

Vind je dit interessant of heb je zelf een tip, stuur mij dan een bericht. Voel je vrij om regelmatig deze pagina te checken voor updates.

Fluent CRM - 40% korting! 

De nieuwe én veelbelovende speler op de markt voor het versturen van nieuwsbrieven via je WordPress website. Ik heb dit uitgebreid getest en ben mega enthousiast. Lees hier en hier waarom ik dit adviseer!

Presto Player - 40% korting

De ultieme WordPress video player plugin dat alles maar dan ook écht alles heeft wat je nodig hebt. Enorm handig als je een cursus of training hebt en je wilt je video's beschermen. Ter info: ik ben overgegaan van Vimeo naar Presto Player

Elementor - tot 50% korting

Samen met Thrive Architect (helaas heeft Thrive Themes geen Black Friday deal) behoort Elementor tot de betere page builder voor WordPress websites. Je komt al heel ver met de gratis versie maar de Pro versie is nóg krachtiger.

Magische Marketing Kaarten - Mét GRATIS Bamboe Kaarthouder én GRATIS verzending

Magische Online Marketing Kaarten - voor en achterzijde

Magische Marketing Kaarten. Een Online Marketing kaartendeck met 44 ijzersterke en magische marketingtips voor een succesvol online bedrijf. In deze kaartenset leer je over funnels, digitale weggever, mindset, productaanbod en hoe je van je website een online verdienmodel maakt die zorgt voor verkopen!

Iedere kaart bevat een unieke QR code voor up-to-date tips en aanvullende marketing magie.

De 44 Magische Marketing Kaarten zijn uniek in Nederland en vertegenwoordigen een enorme waarde aan kennis & actie gerichte opdrachten. Voor het symbolische bedrag van 22,22 euro heb jij vierenveertig magische online marketing tips in huis waarmee jij jouw bedrijf gericht laat groeien.

Wishlist Member - 50% korting

Wishlist member is een plugin voor het maken van een membership. Je kunt je content afschermen (zodat alleen klanten of leden jouw content kunnen zien). Je kunt verschillende membership levels maken en toegang geven tot verschillende pagina's op je website. 

Optie (bij hoge uitzondering!):

Voor mijn klanten zit Wishlist Member in mijn Plugin Pakket (ik heb extra licenties). Dit is de officiële Wishlist Member inclusief alle updates. Zij betalen € 97 (excl. BTW) per jaar. Mocht je hier interesse in hebben, stuur mij dan een e-mail of vul rechtsonderin de chat in. 

Woofunnel - 30% korting

Woofunnel is een WordPress plugin om salesfunnels in je WordPress website te implementeren. Je kunt (in combinatie met Woocommerce) one page checkout pagina's maken en  optimaliseren, orderbumps (=kassa koopje) maken, one-click upsells enz. Deze plugin gebruik ik zelf ook met heel veel plezier. Een andere optie is cartflows (zie hieronder). 

Cartflows (besparing tot $ 200)

Cartflows is een plugin die het mogelijk maakt om automatische salesfunnels in Woocommerce te maken. Je maakt hiermee mooie afrekenpagina's, bedanktpagina's, upsell pagina's en one click orderbumps. Ze hebben ook een gratis versie (zelf gebruik ik Woofunnels, zie hierboven)

Activecampagin - 25% korting voor de eerste 3 maanden

ActiveCampaign is een e-mail software systeem voor het versturen van je e-mails. Ik heb met heel veel liefde en plezier deze tool gebruikt. In verband met de Wet AVG gebruik in nu Fluent CRM (zie ook info op deze pagina) en een cadeautje van mij : een gratis Activecampaign basis training

Zoom

Zoom is een videoconferentie software waarmee je online meetings (webinars) kunt houden. Ik heb geen idee of het een echte Black Friday aanbod is maar ze hebben 25% korting op het eerste jaar. Kortingscode: ZOOMPRO25. Er is een integratie met mijn online agenda. Mijn agenda maakt dus automatisch een Zoom link aan. Hello techniek & automatisering!

WP Fluent Forms

WP Fluent Forms is de beste software voor welk formulier dan ook! Contact-, order-, betaal- en/of opt-in formulieren. Werkt fantastisch samen met FluentCRM

Upviral - 90% korting!

Een super handige tool voor leadgeneratie. Het idee achter Upviral is om winacties te creëren en email adressen te verzamelen via de inschrijvingen. Het helpt jou om jouw viraal bereik te vergroten. Super handig en effectief! 

Appsumo - diverse Black Friday Deals

Appsumo is een digitale marktplaats waar je (levenslange) softwaredeals kunt aankopen (met veel korting!). Ik heb hier al leuke pareltjes gescoord. 
Bigvu en Postoplan zijn de software tools die ik graag proberen. 

WP Rocket - 30% korting

WP Rocket is één van de beste plugins voor het versnellen van je website

Learndash - 50% korting (voor het eerste jaar) 

Learndash is een plugin waarmee je online trainingen op kunt bouwen. Het is een mooi & handig online leersysteem die ik zelf ook gebruik.

Siteground Hosting - 69% korting

Siteground is een premium internationale hostingprovider van WordPress of Woocommerce hosting. Korting geldt ook bij upgrades. 

Social Warfare Pro - 30% korting

Social Warfare Pro is mijn  Wordpress tool voor het krijgen van meer 'Social Shares' met de optie om de content op je website te delen via Whatsapp of e-mail. 30% korting op nieuwe aankopen met couponcode: BIGSAVINGS

Haute Stock  - 25% korting

Hautestock is een bibliotheek vol met kwaliteit foto's (voor de vrouwelijke ondernemers onder ons)

AffiliateWP  - tot 60% korting

Affiliatewp is een affiliate marketing software (partner beheersysteem) voor WordPress waarmee je een vergoeding aan je klanten/affiliates kunt geven die jou klanten of bezoekers bezorgt.

Convertbox - nog niet bekend

Convertbox is één van de beste tools om van je website een leadgeneratie tool te maken. Ik heb diverse artikelen hierover geschreven die je hier en hier kunt lezen. Maak eenvoudig banner, pop-ups. Het is wat mij betreft dé tool om leads te genereren, segmenteren van je bezoekers en het highlighten van je aanbiedingen en berichten. Daarnaast hebben ze het uitgebreid met geavanceerde targeting. Momenteel een lifetime license voor $ 495 (reguliere prijs ~$ 99 per maand)

Updraftplus - nog niet bekend

Een geweldige plugin voor backups & restore van WordPress websites. Je kunt onder andere gratis 'backuppen' naar je eigen Dropbox account

Affiliate disclaimer:
In mijn blogs en op mijn websitepagina's kunnen affiliate links staan. Dit houdt in dat wanneer jij via zo'n link een aankoop doet, ik meestal een (kleine) vergoeding ontvang van de verkopende partij. Weet dat ik altijd een eerlijke en persoonlijke mening geef over deze producten en diensten en ik alléén producten noem die ik zelf gebruik en waar ik enorm enthousiast over ben. Wil je meer weten? Klik dan hier voor meer informatie. 


Zodra ik meer online marketing Black Friday Deals zie, zal ik deze pagina updaten. Voel je vrij om regelmatig even te checken! 

Vind je dit interessant of heb je ook nog een tip?
 Leuk als je een bericht achterlaat of deelt! ?


Succesformule Human Design


  • Dankjewel voor je reactie Ruud en blij dat dit overzicht van toegevoegde waarde is! ? Veel plezier met de tools!

 • Dankjewel, Ria!
  Heb je ook een tip voor het versturen van een automatische factuur zodra iemand iets besteld heeft via mijn webshop in Woocommerce? (betaling gaat via Mollie)
  #benieuwd
  Ik stap binnenkort over op Exact Online.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  • Dankjewel voor je reactie Ruud en blij dat dit overzicht van toegevoegde waarde is! ? Veel plezier met de tools!

 • Dankjewel, Ria!
  Heb je ook een tip voor het versturen van een automatische factuur zodra iemand iets besteld heeft via mijn webshop in Woocommerce? (betaling gaat via Mollie)
  #benieuwd
  Ik stap binnenkort over op Exact Online.

 • {"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
  >