GRATIS Business Boost Sessie


Ervaar jij ook dat de weg naar succes er bij een ander altijd zo makkelijk uit ziet? Word je onrustig van alles wat mogelijk is en voel je de druk dat je het allemaal moet toepassen want anders kun je nooit succesvol zijn? 


Wil jij niets liever dan precies weten wat je moet doen en wanneer je dat moet doen? Zodat dat jij zelfverzekerd met rust en overzicht de juiste stappen zet om van jouw online bedrijf een succes te maken. Blijf je twijfelen en allerlei verschillende (tegenstrijdige) informatie online consumeren waardoor je niet goed weet waar je nu zou moeten beginnen? 


Veel ondernemers focussen op de verkeerde onderdelen in hun 'online' bedrijf. Ze starten bijvoorbeeld met Facebook Marketing, webinars of een online training terwijl ze de fundering (mailinglijst, funnel, succespad) nog niet hebben gelegd. 

Gevolg... Frustratie, hoge kosten en energie verspillend.

De focus zou moeten liggen op het bouwen van een persoonlijk systeem die de Know-Like-Trust factor genereert. Mensen doen namelijk zaken met mensen die ze kennen, leuk vinden én vertrouwen.

Ben Jij Zo'n Ondernemer?


Ik help daadkrachtige en ambitieuze ondernemers die succesvol hun bedrijf online willen realiseren of optimaliseren. Dit doe ik door middel van presentaties, trainingen, online programma's, coaching.

Laten we eerst vrijblijvend kennis maken.  Laten we dan kijken of het klikt tussen ons en of ik daadwerkelijk zoveel voor je kan betekenen als jij zou willen (ik wil namelijk alleen samenwerken als het van beide kanten goed voelt).

Ik kan je helpen met:

1.

Je websiteverkeer explosief te laten groeien en hoe je mensen naar je website kunt trekken die ook daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in wat je te beiden hebt. 

2.

Hoe je fantastische digitale producten maakt en hoe je die vervolgens succesvol in de markt kunt zetten

3.

Je werkt kunt automatiseren, waardoor je geld verdient zonder dat je elke dag hoeft te werken

4.

Je online zichtbaarheid vergroten, zodat iedereen kan zien hoe fantastisch jij bent en hoe fantastisch je bedrijf is

5.

Brainstorm Sessies die ervoor zorgen dat jij met een hoofd vol uitvoerbare plannen naar huis gaat

Omdat ik het fijnste werk en de beste resultaten behaal met ambitieuze en daadkrachtige coaches, adviseurs, trainers en
vakexperts die online willen groeien met hun bedrijf komt niet iedereen in aanmerking voor een Business Boost Sessie.

Formulier


[gravityform id=”21″ title=”false” description=”false”]

Let op: Ik ben van de ‘eerlijke’ marketing en ik ben heel open, spontaan, transparant en direct.
Mocht ik tijdens ons gesprek mogelijkheden voor jou zien voor een verdieping dan zal ik je absoluut een aanbod doen. Het is aan jou of je daar gebruik van wilt maken of niet (no pressure!).  Door met jou een Business Boost Sessie te hebben, weet ik wat er speelt in de markt en waar de meeste behoefte ligt. 
Dus is het een Win-Win situatie ;) 

Ria Kaashoek

ben jij klaar om de volgende stap te nemen?

Ik wel. Jij Ook?

Copyright © 2018 vankliknaarklant.nl

>