Gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Adres

Bestelling

Producten
Aantal
Prijs
Van Klik naar Klant – Online Marketing Academie incl. alle trainingen & support én Digitale Cadeau Kalender (min. 12 mnd membership)
 49,00 / per maand
-
+
 49,00
Van Klik naar Klant – Academie (jaar) incl. Digitale Cadeau Kalender
-
+
 490,00

WHAT'S INCLUDED IN YOUR PLAN?

Van Klik naar Klant – Online Marketing Academie incl. alle trainingen & support (12maanden)

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • Uitsluitend 100% kwaliteit en garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig & Vertrouwd

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.
 • E-mail

  support@vankliknaarklant.nl

Van Klik naar Klant - Academie

Dé all-in-one mindset & marketing community voor ambitieuze en daadkrachtige online onderneemsters.

Alle essentiële training, advies & support die je nodig hebt voor het winstgevend en succesvol ontwerpen, maken, promoten en groeien van je bedrijf online.

1
Van Klik naar Klant – Online Marketing Academie incl. alle trainingen & support én Digitale Cadeau Kalender (min. 12 mnd membership)
Van Klik naar Klant – Online Marketing Academie incl. alle trainingen & support én Digitale Cadeau Kalender (min. 12 mnd membership) × 1
 49,00 / per maand
-
+
 49,00
Subtotaal  49,00
btw  10,29
Totaal  59,29

Nog even alles op een rijtje...

 • Toegang tot het complete Online Marketing Stappenplan inclusief de trainingen.

  Eveneens toegang tot een volledige online bibliotheek aan zeer concrete, eenvoudige, toepasbare en onmiddellijk implementeerbare trainingen en workshops t.w.v. € 3.942

 • Nieuwe Trainingen -

  Elke maand een nieuwe training, masterclass of implementatiedag t.w.v. € 147

 • Checklists, cheatsheets en werkboeken
 • Support & Feedback van mij in de fantastische besloten Facebook community;

  Je hoeft niet alleen te ondernemen. Samen met gelijkgestemden, enthousiaste ondernemers voel je je gehoord en gesteund t.w.v. € onbetaalbaar

 • Nu met extra bonus!

  12 maanden Gratis coachcalls (2 keer per maand) t.w.v. € 888

  En betaal je in 1 keer? Dan krijg je 2 maanden gratis van mij cadeau t.w.v. € 98

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Dit is precies waar ik naar op zoek was! Met behulp van Ria heb ik mijn doelgroep goed weten te beschrijven. Zoveel wijzer geworden door de heldere en duidelijke filmpjes van Ria. Het is net alsof ze fysiek aanwezig was. het filmpje meer leads en klanten door promotie Facebook was ook echt top! Mij opgeven voor het membership is de beste keuze ever!!, ga zo door Ria.

Fadwa Ahannach

De trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Marjon de Vroomen

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief.

Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur.
Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Natasha Martinoska