Gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • Uitsluitend 100% kwaliteit en garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig & Vertrouwd

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.
 • E-mail

  support@vankliknaarklant.nl

GRATIS Activecampaign Training

Ontdek De Mogelijkheden Van Activecampaign En Haal Meer Omzet Uit Je Mailinglijst!

In deze GRATIS Activecampaign basis training leer je stap voor stap alles wat je moet weten om Activecampaign succesvol in te zetten voor jouw (online) bedrijf.

1
ActiveCampaign Training Basis
ActiveCampaign Training Basis × 1
-
+
 0,00
Subtotaal  0,00
btw  0,00
Totaal  0,00

E-mailmarketing is de fundering van het succes van je (online) bedrijf'. In deze unieke en praktische training ontdek je:

 • Alles over Activecampaign en leer ik je, stap voor stap, alle onderdelen door middel van 22 'over mijn schouder meekijken' trainingsvideo's!
 • Een greep uit Activecampaign trainingsvideo's::

  🌟Hoe kun je Activecampaign succesvol inzetten
  🌟Activecampaign account aanmaken
  🌟Contacten
  🌟Contactenkaarten
  🌟(website) formulieren
  🌟Hoe koppel je een weggever aan Activecampaign
  🌟 Digitale stickers (tags/labels)
  🌟 Nieuwsbrieven versturen
  🌟Opmaak campagnes
  🌟Hoe stuur je geautomatiseerde e-mails

 • Geen addertjes onder het gras... VOLLEDIG GRATIS! Ik hou van waarde leveren en niet van moeilijk doen! ツ

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ik kan alle (!) ondernemers het gebruik van ActiveCampaign van harte aanbevelen. Zowel aan de startende ondernemer, voor wie het een eerste kennismaking is met een manier om ‘een namenlijst op te bouwen’. Als ook aan de meer doorgewinterde ondernemer, die het gelijk geavanceerder kan inzetten voor zijn (of haar marketingcampagnes.
Hoewel ActiveCampaign Nederlandstalig en gebruiksvriendelijk is, raad ik iedere nieuwe gebruiker de training van Ria Kaashoek aan. Omdat je op die manier écht alles uit het programma haalt wat er in zit. Want dat is veel. En als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het ‘zelf uitvogelen’ veel beter besteden aan jouw expertise. Want na een training van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt.

En niet te vergeten: volg deze training vooral bij Ria. Om haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende gebruiker te enthousiasmeren en het programma tot in detail uit te leggen…!

Sonja Broekhuizen

Ik zat heel lang bij Mailchimp en durfde niet goed over te stappen naar Active Campaign omdat ik opzag tegen alles weer opnieuw moeten leren. Maar dankzij de training van Ria bleek dat heel eenvoudig. Ben heel blij met Active Campaign!

Marian-José Valk

Als je iets snel en goeds wilt leren dan moet je bij Ria zijn. Met name hoe je Activecampaign goed, effectief en optimaal kunt implementeren!

Elisabeth de Charon de Saint Germai