Deze waardebon is niet van toepassing op de geselecteerde producten.

Gegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Producten
Aantal
Prijs
Bundel Masterclass Human Design + Energietype (in business) x1
Maak een keuze: Projector (in Business),
-
+
 47,00

Bundel Masterclass Human Design + Energietype (in business)

Adres

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

 • Betaal per bank.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!
 • Ik Bescherm Je Privacy

 • Uitsluitend 100% kwaliteit en garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig & Vertrouwd

Vragen?

Van Klik naar Klant
Heb je wellicht nog vragen of kan ik iets voor je betekenen? Laat het mij gerust weten.
 • E-mail

  support@vankliknaarklant.nl

HUMAN DESIGN = JOUW HANDLEIDING VOOR SUCCES!

JIJ HEBT JOUW EIGEN SUCCESFORMULE

Van Klik naar Klant | Ria Kaashoek

Ontdek hoe je Human Design kunt toepassen zodat je succesvol kunt ondernemen & impact kunt maken op jouw voorwaarden vanuit vertrouwen, voldoening en succes! Wil je jouw versie van succes ontdekken én je bedrijf als een raket laten groeien?

1
Bundel Masterclass Human Design + Energietype (in business) - Projector (in Business)
Bundel Masterclass Human Design + Energietype (in business) - Projector (in Business) × 1
-
+
 47,00
x
Subtotaal  47,00
btw  9,87
Totaal  56,87

Ontdek:

 • Wat Human Design precies is
 • Ontdek een volledige uitwerking over jouw energie type en hoe je vanuit jouw energie type succesvol kunt leven en ondernemen. Je ervaart meer flow, plezier en minder weerstand in je leven & business
 • Wat jouw doel, strategie, niet zelf thema (emotie waaraan je herkent dat je verder weg bent van wat voor jou klopt) en een ware-zelf thema (emotie waaraan je herkent dat je iets voor jou klopt) is
 • Hoe je het beste beslissingen neemt (innerlijke autoriteit)
 • Je sterke kanten en uitdagingen
 • De top business strategieën
 • Unieke tips over jouw energietype in relaties, wat het beste is voor je gezondheid, hoe jij het beste kunt slapen, hoe je aura werkt en nog veel meer..
 • Super veel praktische tips en voorbeelden

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Wow, wat een ervaring. Mindblowing werkelijk. Alsof iemand eindelijk eens mijn eigen gebruiksaanwijzing geschreven heeft. Veel dingen, eigenschappen en ervaringen waar ik heus vaker en langer over nagedacht heb werden door Ria verklaard vanuit mijn Human Design profiel. Alsof alle puzzelstukjes die ik altijd al gehad heb, eindelijk op zijn plek vielen. Dank je wel Ria! Door het heldere en lekkere nuchtere taalgebruik en eigen voorbeelden van Ria wordt mijn profiel gelijk in de praktijk toepasbaar. Zowel zakelijk als privé. Een dag erna nam ik al andere beslissingen die mij enorm geholpen hebben. 

Annika de Haan

Oh la la… wat een herkenning en wat een inspiratie om nog meer te leven volgens de manier waarop ik ‘bedraad’ ben.
Echt zó leuk om die bevestiging te hebben dat ik in de wieg ben gelegd voor datgene dat ik nu doe. ⁠Evenals ook de berusting dat er niets mis is met mijn inconsistente energie, het is wie ik ben, het maakt me eensklaps milder voor mezelf! Heel blij en dankbaar voor je masterclass!

Christine Franck

Wat een herkenning! Bedankt voor de waardevolle inzichten en de vele voorbeelden die je in de workshop geeft. Bij onze geboorte is er dus blijkbaar tóch een gebruiksaanwijzing. Waarom weet niet iedereen dit? Er vielen ontzettend veel kwartjes en is direct in het dagelijks leven toepasbaar. Kortom: enorm waardevol en een absolute aanrader als je jezelf & je business wilt laten groeien! – Hanneke Wessel (VA School.nl)

Hanneke Wessel