Ria Kaashoek

Online Marketing Succes Stappenplan incl. alle trainingen & support

Realiseer & optimaliseer jouw online business in 90 dagen zonder gecompliceerde funnels, frustratie en marketing-trucjes. Koop nooit meer een (te dure) ‘Guru’ training, ontvang alle trainingen en support die je nodig hebt.
Online Marketing Succes bevat dé complete (online) marketing trainingen voor jouw online business.

In plaats van de meeste trainingen, cursussen, workshops en coachingprogramma’s die alleen maar een ‘stukje’ van de (online) puzzel laten zien (en je gefrustreerd, verward en overweldigd achterlaten en nog maar niet te spreken over de die paar honderd of duizend euro’s aan kosten) is mijn Innercircle: Online Marketing Succes de puzzel zelf! Het enige wat jij hoeft te doen is, de juiste stappen te zetten in de juiste volgorde. Inclusief support!

Factuurgegevens

Velden met een * zijn verplicht

Bestelling

Betaalmethode

Selecteer een betaalmethode. Alle transacties zijn beveiligd en gecodeerd.

Je persoonlijke gegevens zullen worden gebruikt om je bestelling te verwerken, om je beleving op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven in onze privacybeleid.

Ik respecteer je privacy!

Realiseer & Optimaliseer Jouw Ultieme Online Business. In de Innercircle ontdek je onder andere:

 • Dé Online Succes Route bevat 9 stappen en is het exacte businessplan wat ik met mijn VIP klanten en voor mijzef maak.
 • Hoe je sneller een namenlijst opbouwt waarmee je op de automatische piloot geld verdient met je e-mails
 • Hoe je meer kunt bereiken met je bestaande mailinglijst door slim gebruik te maken van ActiveCampaign
 • Hoe je bovenaan komt in Google (zelfs boven de zoekresultaten)
 • Fantastische Funnel - In 5 eenvoudige stappen naar een succesvolle, betrouwbare en inkomende producerende funnel
 • Adverteren op Facebook Masterclass
 • Om de week LIVE coachingcalls + opname voor antwoord op al je vragen.
 • Toegang tot een besloten Facebook Groep voor directe feedback en met gelijkgestemden ondernemers
 • Je hoeft het wiel niet meer opnieuw uit te vinden. Alles staat voor je klaar!
 • VIP Versie is inclusief:

  * Persoonlijke LIVE 1-op-1 kickstart middag
  * zes (!) x 30 minuten online 1-op-1 coaching
  * Bonus: Mijn complete online training: Meester in Facebook Adverteren t.w.v. € 697!

  (let op: minimaal 12 maanden)

 • Deelnemen is risico vrij want je kunt opzeggen wanneer je maar wilt. Ik hou namelijk van waarde leveren, niet van moeilijk doen ツ

  Let op: VIP versie is deelname minimaal 12 maanden.

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN:

Ik ben al een tijdje zoekende geweest in het vinden van mijn weg in de online marketing wereld. Ik heb verschillende cursussen hierover gevolgd maar voelde ik de klik niet totdat ik Ria heb ontmoet. Ik begreep de dingen wel, maar hoe ik aan alle elementen een vorm kan geven voor mij in mijn eigen bedrijf was een grote puzzel en een groot vraagteken.

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief. What you see is what you get.
Een grote voordeel vind ik, dat zij naast haar cursussen, waarin zij de techniek grondig uitlegt, ook een persoonlijke ondersteuning biedt in haar Innercircle; voor een hele toegankelijke prijs. In de groep ontmoet je gelijkgestemde ondernemers die ook hun weg hierin zoeken en dit kan voor een grote ondersteuning voor je zijn als je hiervoor openstaat.
Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur. Dankzij Ria weet ik nu hoe FB advertenties, e-mail marketing & salesfunnels werken!

Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Natasha Martinoska

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft ze een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch en to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis die Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut de trainingen van deze vakvrouw volgen!

Petra Ferwerda

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Marjon de Vroomen

 • Ik Bescherm Je Privacy

 • 100% Garantie

 • Jouw Informatie Is Veilig