Facebook evenement verwijderen

In onderstaande video leg ik je kort uit hoe je een reeds afgelopen Facebook evenement kan verwijderen. 

Meer Lezen?

In 5 stappen Facebook Messenger (chatfunctie) opze... Ontdek hoe je in 5 stappen Facebook Messenger (chatfunctie) op je Facebook Pagina opzet zonder ingewikkelde Facebook Messenger chatbot software (alhoe...
Facebook Première Wil je de voordelen van een Facebook Live video zonder dat je daadwerkelijk live gaat?Dat kan met Facebook Première! Ben je op de hoogte van de geweld...
Activecampaign gesprekken (chatfunctie website) Wat zijn Activecampaign gesprekken? Je kunt nu interactie (gesprekken) aangaan met je websitebezoekers via chat en e-mail door middel van de Activeca...
Enorme wijziging in Facebook Messenger Voorwaarden... First things first, om even duidelijkheid te scheppen, leg ik hieronder uit wat Facebook Messenger en een  Facebook Messenger Chatbot is. Wat is prec...
IGTV video uploaden vanaf de computer IGTV video uploaden via ComputerVan de week kreeg ik de vraag of je ook IGTV via je computer kunt uploaden. Ja, dit is ook mogelijk! Stap 1 ...
>
Scroll naar top

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Ria!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.