join the training

Ontdek: de 10 essentiële onderdelen voor een klantgenererende Facebook Pagina


Ontvang De 'Van Klik naar Klant' Tips, Tricks, Tools En Strategieën En Neem Gratis
Deel Aan De Facebook Training

Klik op de button hieronder en selecteer de datum/tijd wat jou het beste past!

Door mij aan te melden, geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals
beschreven in de privacyverklaring  


Een 'On demand' training

van ruim 60 minuten!

Bonus: Na de training ontvang je alle slides


Van Klik naar Klant Strategiedag

Hi, Ik ben Ria Kaashoek

Training Datum & Tijd:

Op een moment dat jou schikt ;) 


Over de host @vankliknaarklant

Na zelf een lange weg te hebben bewandeld in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling help ik daadkrachtige en ambitieuze ondernemers die meer klanten/omzet uit internet willen, zodat zij in vrijheid kunnen ondernemen zonder twijfel, frustratie en/of marketing trucjes.

Deel deze training in je netwerk door middel van onderstaande links:

ontdek

in deze training...

De 10 effectieve stappen en tips om je Facebook Pagina te optimaliserenDe Facebook Marketing Succes Cyclus en hoe je hierdoor klanten krijgtDe 5 nieuwe Facebook functies die ieder online bedrijf nodig heeft om interactie en sales te verhogen


Hoe je van je Facebook Pagina een echte 'marketing machine' dmv een simpele maar zéér effectieve funnel strategie

​Klanten krijgen uit je Facebook (Marketing) Inspanningen?

Reserveer je digitale stoel voor deze 'must watch' Facebook training en zet binnen een mum van tijd jouw effectieve Facebook Marketing Funnel op.

STARTING SOON....

Wall of Love Ria Kaashoek
>
Scroll naar top

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook mijn marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Ria!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring.