De Ultieme Human Design Startersgids

GRATIS HUMAN DESIGN E-BOOK

De Ultieme Human Design Startersgids

Wil je ontdekken hoe je Human Design kunt toepassen zodat je succesvol kunt ondernemen & impact kunt maken op jouw voorwaarden vanuit vertrouwen, voldoening en succes?

DOWNLOAD MIJN GRATIS HUMAN DESIGN STARTERSGIDS
WIL JE JOUW VERSIE VAN SUCCES ONTDEKKEN ÉN JE BEDRIJF ALS EEN RAKET LATEN GROEIEN?

ONE SIZE DOESN'T FIT ALL...

Er is volgens mij niet maar één strategie voor iedereen en niet één weg naar succes. Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Het is dus heel interessant om te ontdekken wat jouw unieke energetische blauwdruk en innerlijke wegwijzer is.

Met deze handleiding krijg je inzicht in jouw innerlijke geleidingssysteem en hoe jouw energie stroomt. Het geeft je inzicht en praktische handvatten in wie jij bent en waar je talenten liggen, welke besluiten neem je, op welke manier en wat past bij jou?

download 1121x711 1

WAT JE GAAT ONTDEKKEN:

Hi 👋 Ik ben Ria

Enthousiast, nuchter, spontaan en ambitieus. That's me! Een Rotterdamse met een nuchtere, commerciële kant met een spiritueel randje.
Alles wat ik ‘teach’ heb ik zelf ervaren, ben ik tegenaan gelopen of heb ik mij afgevraagd..

Ik ben gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling, mindset, marketing en ondernemen te maken heeft. Ik help je graag verder met jezelf en je business te ontdekken door de lens van Human Design.

Toen Human Design op mijn pad kwam, wist ik instinctief: dit is hét ontbrekende puzzelstukje. Ik heb altijd geroepen: One size doesn't fit all en voilá hier het bewijs...

Wat voor de één werkt, werkt voor de ander niet. Het is dus heel interessant om te ontdekken wat jouw unieke blauwdruk en innerlijke wegwijzer is.
Ik ben er heilig van overtuigd dat iedereen succesvol kan ondernemen en impact kan maken op zijn of haar voorwaarden. Zolang je maar in verbinding (blijft) staan met jezelf. Ready? Fasten your seatbelt en enjoy the ride!
Ria Kaashoek
Gratis E-book: De Ultieme Human Design Startersgids
>
De Ultieme Human Design Startersgids

Gratis E-book:

De Ultieme Human Design Startersgids

Meld je aan voor de (zeer onregelmatige) ‘Mindset & Marketing Mail’ en ontvang het e-book gratis. 

Door mij aan te melden, geef ik toestemming mijn gegevens te verwerken zoals beschreven in de privacyverklaring.

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Ria!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyverklaring

Deze website gebruikt geanonimiseerde analytische cookies. Mag ik ook marketing cookies in je browser opslaan om de website en mijn aanbod nog beter te maken? Klik dan op 'Tuurlijk, Ria!'. Meer over de cookies kun je lezen in mijn privacyerklaring.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.