Ontwerp, creëer & implementeer jouw Marketing Funnel in 9 stappen zonder frustratie, ingewikkelde technieken of marketing-trucjes

Ria Kaashoek - van klik naar klant

Hi! Ik ben Ria Kaashoek

Ervaar jij ook dat de weg naar een succesvol online bedrijf er bij een ander altijd zo makkelijk uit ziet? Word je onrustig van alle marketing mogelijkheden die er zijn. Allerlei guru’s die je vertellen wat je wel en vooral niet moet doen. Je wordt overweldigd door deze adviezen en de nieuwste ontwikkelingen. Je probeert dan weer eens die techniek uit, volgt die ene 'must do' training en ziet de week daarop iets wat nog beter schijnt te werken. Je hebt het gevoel achter de feiten aan te hollen en soms hol jij zelf voorbij. Je lijdt aan een ernstige vorm van het 'shiny object syndrome' ?

Stel je voor dat alle fases die nodig zijn om een online bedrijf op te zetten in één duidelijk en overzichtelijk schema staan. Precies weten wat je moet doen en wanneer je dat moet doen. Zodat dat jij zelfverzekerd met rust en overzicht de juiste stappen zet om van jouw online bedrijf een succes te maken. 

Hi! Ik ben Ria Kaashoek en ik snap hoe jij je voelt. Niet vreemd in een wereld waarin alle informatie binnen handbereik is. Been there.

leesmeer
In 9 stappen aar een succesvolle online business met meer plezier, tijd, klanten en omzet
image003
Insert Image
gratis live online training
toolbox 1
succes tips 4 1
trainingen 1
Wetten van de Winnaars 1
Vragen 2 1


Let's Meet!

Praktische Trainingen voor succesvol online ondernemen

In de agenda vindt je​​​​ een overzicht van Van Klik naar Klant trainingen, -evenementen en gratis workshops

Wat Anderen Vinden Van De Trainingen & Coaching van Ria Kaashoek 

profile-pic
profile-pic
profile-pic
profile-pic

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.

De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.

Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

Marjon de Vroomen

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft ze een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch en to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis die Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut de trainingen van deze vakvrouw volgen!

Petra Ferwerda

Als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het 'zelf uitvogelen' veel beter besteden aan Ria haar expertise. Want na de trainingen van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Neem vooral deel voor Ria haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende marketeer te informeren en te enthousiasmeren als de gevorderden. Ze legt alles tot in detail uit!

Sonja Broekhuizen

wat is Ria toch een fijne vrouw om naar te luisteren en van te leren! Ze weet precies waar ze het over heeft, geeft duidelijke voorbeelden en doet dat alles op een manier (met heerlijk authentiek Rotterdams accent) zodat een beginner en een gevorderde er wat aan heeft. Ik had nogal wat vragen, maar ze heeft ze allemaal geweldig beantwoord en ik kan weer aan de slag! Met Ria's adviezen kan het niet mis gaan! Dank je wel, lieve Ria!

Vicky Kwaaitaal

Waarom Van Klik naar Klant? (Ria Kaashoek)

Het is mijn missie om jou als ambitieuze en daadkrachtige ondernemer (vanuit je authentieke zelf) te informeren, inspireren en motiveren om internet slim en succesvol in te zetten voor jouw bedrijf. En dat je met een klein budget grote resultaten bereikt door je marketingactiviteiten handig en strategisch in te zetten. Want waarom mega veel geld uitgeven als het voor veel minder kan?

Ik help je graag op weg via business coaching, het geven van on- én offline trainingen over Online Marketing, Social Media, Funnels, Adverteren op Facebook, ActiveCampaign en 
E-mail Marketing 

divider goud

Over Van Klik naar Klant

Support
Over Ria Kaashoek
Blog

Contactgegevens


Van Klik naar Klant

Ria Kaashoek
Ambachtweg 12
2841 LZ Moordrecht

Mail: info@vankliknaarklant.nl
Kvk nr.: 24402986
BTW nr.: NL174009938B01

divider goud

De Trainingen

Google Mijn Bedrijf

Adverteren op Facebook 

Online Marketing Succes - Positioneer je als dé vakexpert, krijg meer bezoekers en verkoop aan meer klanten

Online training Facebook Marketing voor beginners

ActiveCampaign nieuwsbrief training

Salesfunnel en weggever

© Ria Kaashoek. All rights Reserved   I  ​ PrivacyVerklaring  I   Disclaimer  | Algemene Voorwaarden

>