fbpx
in 5 dagen meester in Facebook adverteren

ALLÉÉN VOOR DEELNEMERS AAN
VAN KLIK NAAR KLANT - Quarantaine KALENDER!


'Meester In Facebook Adverteren'

(zelfs voor beginners met een klein budget)

Een serie van online Masterclasses waarin je leert hoe je snel honderden of zelfs duizenden nieuwe e-mailadressen op je lijst krijgt met behulp van Facebook adverteren.

 • Simpele methodes en strategieën
 • Meer leads en klanten via Facebook
 • Breid je mailinglijst snel uit
 • Geen hoge advertentiebudget nodig
 • Ook voor beginners
Meester in Facebook Adverteren

Verdubbel Je Bereik En Interactie Met Mijn Bewezen Technieken Voor Het Opzetten Van Converterende Facebook Advertentie Campagnes.


Als je al wat langer bezig bent met online marketing weet je dat het genereren van leads sales het levensbloed van je onderneming is.

En dan weet je waarschijnlijk ook dat je omzet zonder een constante stroom van nieuwe leads niet gegarandeerd is.

Sterker nog, als je nog geen gebruik maakt van Facebook adverteren… dan laat je jaarlijks duizenden euro’s op tafel liggen.
(Maar dan moet je wel weten hoe je dat op de juiste manier doet).

Ik weet precies hoe het voelt. Ik heb het allemaal meegemaakt.
Je weet dat je meer kunt bereiken met Facebook adverteren maar…


Je weet niet waar je moet beginnen. De ene raadt een bepaalde strategie aan maar een ander vertelt je juist iets anders. Naar
wie moet je luisteren en hoe weet je wat wel werkt en wat niet?


Je voelt je overdonderd door de grote hoeveelheid aan informatie. Er zijn talloze mogelijkheden en details waar je op moet letten maar, het enige wat je wilt, is goedlopende campagnes die meer geld in het laatje brengen. Hoe kom je van A naar B?


Je bent de frustratie zat. Je hebt van alles en meer geprobeerd; soms met een beetje succes en andere keren niet. Maar je behaalt nog steeds geen consistente resultaten. 


Je hebt het gevoel dat je je geld verspilt omdat je geen (of weinig) resultaat hebt behaald ondanks een investering van jouw tijd en geld. Maar je weet dat het belangrijk is voor je business. Als anderen het kunnen, waarom werkt het dan niet voor jouw onderneming? Als je al wat langer bezig bent met online marketing weet je dat het genereren van leads het levensbloed van je onderneming is.Als Je Eén Of Meerdere Van De Bovenstaande Punten Herkent, Dan Kan Ik Je Helpen. Want Laten We Eerlijk Zijn…

Wil jij ook graag nieuwe klanten? Je e-maillijst explosief laten groeien? Je omzet verhogen? En ben je op zoek naar een manier om dat makkelijk en goedkoop te doen? Dan zijn Facebook advertenties voor jou de oplossing.Facebook Advertenties Bieden Enorme Mogelijkheden

Dit terwijl je met een aantal kleine aanpassingen al snel en moeiteloos succesvolle advertenties kunt inzetten zodat je meer zichtbaar bent, razendsnel je email lijst laat groeien, meer websitebezoekers krijgt en omzet creëert.
Het zou niet 6 maanden moeten duren voordat je met Facebook adverteren een positief rendement behaalt.Wie Ben Ik En Hoe Weet Ik Dit?

Ik ben Ria Kaashoek en heb slechts een paar honderd Euro in Facebook advertenties geïnvesteerd en heb daar een mailinglijst mee opgebouwd van een paar duizend namen. Ik hoef jou vast niet te vertellen welke waarde die lijst voor mijn bedrijf vertegenwoordigt.


In de afgelopen 5 jaar heb ik al het harde werken en uitzoekwerk al voor je gedaan. Ik heb getest en getweakt. Ik heb geleerd wat werkt en geleerd wat er vooral niet werkt. Daar zijn dagen, weken, maanden aan testen en uitzoekwerk in gaan zitten. Ik weet dat jij hier de tijd niet voor hebt en dit proces graag wilt versnellen. Laat mij het jou daarom leren! • Je hebt een constante stroom van nieuwe leads en abonnees in je e-maillijst. Ze zijn enthousiast over wat je te bieden hebt en ze zien jou als de 'go to' expert.
 • Je volgende webinar zit vol met deelnemers die staan te popelen om van je te leren (en, niet onbelangrijk, enthousiast zijn over je aanbod)!
 • Je klanten komen naar jou toe en verwijzen anderen met passie door. Je hoeft dus niet lang te wachten voordat mensen je benaderen. En je hoeft niet constant referrals en leads op te bellen of je netwerk af te struinen in de hoop dat iemand contact met je opneemt.
 • Je hoeft geen trainingsvideo's meer te bekijken of lange saaie online-cursussen te volgen. Want je weet welke strategieën het beste voor jouw bedrijf werken en je kunt ze met gemakt toepassen. 
 • Je weet, dat van het geld dat je investeert, je dubbel of zelfs driedubbel zoveel terugkrijgt in de vorm van betalende klanten. Je kunt je bedrijf opschalen en je verhoogt je omzet zonder harder te hoeven werken. 

Stap voor stap en in eenvoudige taal leer ik je hoe je met succes facebook adverteren inzet om in korte tijd je e-maillijst enorm te laten groeien.

We zullen onbelangrijke details overslaan en ons alleen richten op datgene wat je nodig hebt om met Facebook adverteren succesvol te zijn:
meer leads, meer groei, meer omzet!

En het leukste gedeelte: je ontvangt de opname van de Live trainingen (met waardevolle aanvullende extra videotrainingen) maar je kan vanaf 22 juni nog een keer LIVE meedoen! Ik zal dan ook advertenties creëren en campagnes opzetten terwijl je meekijkt. 


In Meester in Facebook Adverteren krijg je niet alleen de HOE en WAAROM van succesvolle Facebook-campagnes. Je krijgt ook mijn bewezen strategieën, tips, tricks en technieken om advertenties te creëren die echt werken. 


Ik zal gedurende het hele proces je bij de hand nemen en begeleiden. 


Via deze 5 modules wordt je in 5 dagen meester in Facebook adverteren

Sessie 1: De fundering

 • Om het Facebook advertentie systeem winstgevend voor je te laten werken, dien je je account op de juiste manier in te stellen. In deze module leer je het opzetten van je account, de 3 essentiële benodigde stappen voor een goede Facebook advertentie. 
 • Hoe je de juiste doelen voor je advertenties bepaalt (dit heeft een enorme invloed op de effectiviteit van je campagnes en zal je veel geld besparen). 
 • Hoe je creatief gebruik maakt van verschillende soorten advertenties zodat jouw advertenties meer opvallen
 • Hoe je je pixels installeert zodat je direct met je advertenties van start kunt gaan 

In 5 dagen meester in facebook adverteren

Sessie 2: Doelgroepen

 • Ontdek hoe je voordeel doet met je relaties die je al hebt op alle Social Media Kanalen in plaats dat je je producten of diensten probeert te verkopen aan een doelgroep die nog nooit van je gehoord heeft..
 • Daarnaast is er de grote groep potentiële klanten op Facebook die jou nog niet kennen en in deze module leer ik je hoe ook bij hen effectief in de kijker speelt.
 • Hoe je op een eenvoudige manier van je websitebezoekers (terugkerende) klanten maakt
 • Hoe je mensen bereikt die overeenkomen met jouw huidige klanten

Sessie 3: Copywriting

 • Praktisch stappenplan: Hoe je advertentieteksten schrijft die super goed converteren
 • Wat je op je landingspagina MOET hebben als je zo hoog mogelijk wilt converteren op je e-maillijst
 • 10 copywriting inzichten die zorgen voor meer leads en sales en een explosieve groei voor je namenlijst

Sessie 4: Campagnes opzetten

 • Hoe je stap voor stap je advertenties en campagnes opzet zodat je weet welke knoppen je wel moet klikken en welke niet.
 • Optimaliseer je strategieën zodat je meer kliks krijgt voor minder geld, al kliknt dat nu misschien nog te mooi om waar te zijn.

Sessie 5: Rapportages

 • Hoe je eenvoudig de resultaten van je advertenties analyseert, zodat je weet of ze goed lopen, zonder gebruik te hoeven maken van gecompliceerde spreadsheets
 • Welke data belangrijk is en welke cijfers je mag negeren (scheelt in tijd en hoofdpijn
 • Analyseer je resultaten door het benutten van de rapportage mogelijkheden. Ik ga je leren hoe je dat moet doen. En door dit soort evaluaties kun je je volgende advertentiecampagnes nog effectiever inzetten.
 • Meten = weten, gissen = missen dus deze module is onmisbaar om te komen tot het meest effectieve gebruik van de kracht van Facebook
Een Training Die Zich Razendsnel Zal Terugverdienen

IN 5 dagen ...... ben jij een meester in facebook adverteren

Ik sta bekend om mijn resultaatgerichtheid en ik doe geen dingen die niets opleveren.

Ik wil per se dat mijn deelnemers goed resultaat halen. Dat vind ik belangrijk omdat dat ook op mij afstraalt.


Jouw succes is mijn succes.


Ik hou niets voor je achter en deel ongelimiteerd al mijn kennis met jou.
Jij kunt je weer snel focussen op je core business terwijl je online tot groei komt. Eén ding beloof ik je:"Met Mij naar een optimale en effectieve Facebook advertentie strategie waarmee je een winstgevende mailinglijst opbouwt"


Je hoeft mij niet te geloven: dit is wat anderen zeggen

Ik ben helemaal enthousiast met de kennis die ik opdoe. Mijn advertentie scoort goed en de aanmeldingen voor mijn checklist stromen binnen! Ria is voor mij de go-to Social Media adviseur voor wat betreft Facebook.

profile-pic
Irene Ogier

Met dank aan jouw trainingen heb ik inmiddels 205 inschrijvingen voor mijn challenge en stil counting! Hoe tof is dat!

profile-pic
Yolanda van Zuijlen

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.

De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten. Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.

Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

profile-pic
Marjon de Vroomen

Na het opvolgen van het advies van Ria en de trainingen ben ik dit jaar vaak geïnterviewd voor diverse magazines. Ik heb na 1 jaar 4.500 mensen op mijn mailinglijst! In februari had ik 0 fans op mijn FB pagina en in december is dit gegroeid tot 14.500 likes!

Ik wil jou Ria bedanken ook voor het boek de Wetten van de Winnaars. Alles begint met een beslissing en dit was de enige juiste en goede beslissing! Gracias Marielys.

profile-pic
Marielys Avila

Als ondernemer kan je de onnodige tijd en energie van het 'zelf uitvogelen' veel beter besteden aan Ria haar expertise. Want na de trainingen van Ria heb je een bak aan informatie en praktische tips, zodat je gelijk aan de slag kunt.

Neem vooral deel voor Ria haar persoonlijke aanpak. Ze is zó enorm inspirerend en weet zowel de beginnende marketeer te informeren en te enthousiasmeren als de gevorderden. Ze legt alles tot in detail uit!

profile-pic
Sonja Broekhuizen

Dit Is Meer Dan een Online Training 

En Je Krijgt Er Een mega Toffe Bonus Bij! 

Bonus 

1-op-1 Persoonlijke coaching van 30 minuten.

2 maanden (!!!) toegang tot 
 Van Klik naar Klant - Academie

Hoe zou je het vinden als je nooit meer 'vastloopt'? 
Ontvang antwoord (ideeën en suggesties) op al je marketing vragen.
Maar ook:

 • Online Marketing Succes Stappenplan inclusief alle trainingen
 • Bibliotheek vol met (Online) Marketing trainingen voor jouw online business
 • Besloten Facebook Groep voor de laatste tips, tricks en interactie met gelijkgestemden, enthousiaste ondernemers en direct feedback
 • Om de week Live CoachingCalls + opname voor antwoord op al je vragen 
 • Iedere maand een nieuwe workshop, masterclass of training
 • Checklist, cheatsheets en werkboeken
Review Online Marketing Succes Fadwa
Review Online Marketing Succes Sija
Review Van Klik naar Klant Innercirce Monique Houtmeijers

Ontdek nu hoe je succesvol kunt starten met adverteren op Facebook en hoe je Facebook advertenties in kunt zetten als dé marketinggenerator voor je business! 


Ben jij klaar voor actie? Voor een grotere e-maillijst? Voor een effectieve en planmatige aanpak van je marketingactiviteiten? Ben jij klaar met het zelf uitvogelen zonder effect en ten koste van waardevolle tijd?


Het is onnodig om weken of maanden van je tijd te investeren in een moeizame leercurve wanneer je het binnen een week kunt leren. Na 5 dagen kan je je jouw mailinglijst al laten groeien met je nieuwe vaardigheden.


Klik hieronder op de button voor directe toegang en doe mee aan de training die zich razendsnel zal terugverdienen.


meld je vandaag aan voor slechts € 597  Euro 247 excl. btw Geen Risico Met Mijn 100% Garantie. Niet tevreden? Geld Terug


Je investering is 100% veilig. Mocht je gedurende de training beslissen dat je in Meester in Facebook Adverteren niet voor jou is, dan krijg je je geld terug. 


Het enige wat je hoeft te doen is mijn binnen 7 dagen vanaf de startdatum een e-mail te sturen met je gemaakte huiswerkopdrachten.


meld je vandaag aan en wordt een meester in facebook adverteren


Van Klik naar Klant - All Rights Reserved | Disclaimer | Policy

Enter your text here...

>
Scroll to Top