fbpx

Dankjewel voor je inschrijving

Ik weet zeker dat het waardevol voor je is

Dit is een cadeautje van mij voor jou!

Als je geïnteresseerd bent om jouw online business effectief en optimaal te lanceren groeien & automatiseren, heb ik een uiterst krachtig stappenplan voor je wat mij zoveel heeft gebracht...


Deze pagina is nergens anders te zien en krijg je maar
éénmalig te zien


Online Succes Route

ontdek Het Stappenplan voor ambitieuze Coaches, Adviseurs en Vakexperts voor het succesvol positioneren van jouw bedrijf op het internet zodat je meer klanten aantrekt

Koop nooit meer een (te dure) 'Guru' training, ontvang alle
trainingen en support die je nodig hebt

 Online Succes Route

'The Place To Be' voor een compleet uitgewerkt stappenplan, praktische tips, inspiratie, strategieën, tips en tricks!

Slimme online ondernemers weten hoe ze hun tijd optimaal en effectief moeten inzetten en hoe ze in de flow komen zodat ze bezig kunnen zijn met dat waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. 

Ze hebben een doel, zijn niet afgeleid en krijg meer gedaan in minder tijd EN dat is precies het moment waarop het geld en klanten komen. 

Dit is voor jou als jij: 

 • jouw vakexpertise op een authentieke en unieke manier in de markt wilt zetten en jezelf wilt positioneren als dé vakexpert
 • ondersteuning wilt bij de (strategische) marketing en technische kant van je online business
 • meer bezoekers naar je website wilt aantrekken (zonder dat je dag en nacht actie hoeft te ondernemen)
 • fans magnetisch tot je wilt aantrekken en die interactie hebben met jouw content
 • jouw bedrijf op de juiste manier online wilt presenteren om betere resultaten te bereiken
 • Een enorme berg tijd, geld en energie besparen en ondertussen jouw online inspanningen voor jou laten werken
 • Strategieën, systemen en tools om elke maand je business te laten groeien


Je Bent Op de Juiste Plaats!


Van Klik naar Klant- Online Succes Route bevat de 9 elementaire stappen inclusief uitwerking van deze stappen door middel van trainingen die jij nodig hebt om jouw bedrijf online op te zetten, te laten groeien en te automatiseren. 

De 'Van Klik naar Klant - Online Succes Route' is geen online training, cursus of workshop maar zoveel meer dan dat. 

De Van Klik naar Klant - Online Succes Route is een community, leerschool, mastermind, roadmap, online bibliotheek, is dé plek voor ambitieuze professionele dienstverlenende ondernemers die hun bedrijf online willen opzetten, laten groeien of automatiseren zonder de frustratie om alles alleen te moeten te moeten doen. 


Schrijf je nu in en begin meteen!

Dit is een éénmalig aanbod en deze pagina krijg je niet meer te zien. 

 • Van Klik naar Klant Online Succes Route
  Een 9 eenvoudige bewezen stappenplan, jouw online succesroute inclusief trainingsvideo's
 • Een volledige bibliotheek aan zeer concrete, eenvoudige, toepasbare en onmiddelijk implementeerbare trainingen. 
 • Mij als jouw persoonliijke adviseur
  Eens in de twee weken kun je mij tijdens de coachingcalls AL jouw vragen voorleggen en gaan we praktisch met de oplossingen aan de slag (ik hou geen informatie voor je achter!)
 • Besloten Facebook Groep
  Een fantastische community. Je hoeft niet alleen te ondernemen. Samen met andere gelijkgestemden, enthousiaste ondernemers voel je je gehoord en gesteund.

... toegang tot ALLES voor slechts €70  € 9 voor 14 dagen!
Klik nu op de button 'Direct Beginnen' voor Directe Toegang!

Alleen NU geldig, geen uitzonderingen!"You cannot change your destination overnight, but you can change
your direction overnight - Jim Rohn"

WAT KUN JE VAN MIJ VERWACHTEN?


Online Succes Route

Een 9 eenvoudige bewezen stappenplan, jouw online succesroute inclusief trainingvideo's. 

Nieuwe Trainingen

Elke maand een nieuwe training, masterclass of implementatiedag.

Online Bibliotheek

Een volledige online bibliotheek aan zeer concrete, eenvoudige, toepasbare en onmiddelijk implementeerbare trainingen.

Besloten Facebook Groep

Een fantastische community; je hoeft niet alleen to ondernemen. Samen met andere gelijkgestemden, enthousiaste ondernemers voel je je gehoord en gesteund. 

Van Klik naar Klant Meeting

Ieder kwartaal een 'Van Klik naar Klant' Meeting. 

Mij Als Jouw Persoonlijke Adviseur

Om de twee weken kun je mij, tijdens de CoachingCalls, al jouw vragen voorleggen en gaan we praktisch met de oplossingen aan de slag. 

Klaar om jouw bedrijf succesvol online te positioneren?

Het programma bestaat uit (enkele voorbeelden):


Maak Winstgevende E-mails
met ActiveCampaign

In deze training laat ik je vanaf de basis zien hoe je je namenlijst simpel, doeltreffend, effectief en (relatief) snel kunt opzetten maar ook hoe je jouw diensten en producten per e-mail gemakkelijker kunt verkopen.
Wil jij e-mailmarketing een serieuze plek geven in je online marketing strategie? Volg dan deze training.

De 5 elementaire wetten voor succesvol online ondernemen

Voor je digitale vastgoed, is een stevige fundering vereist. 

Ontdek de meest krachtige tool in jouw online business, de 3 fouten die veel online business eigenaren maken, de kracht van Inkomende Producerende Activiteiten en het maken van een Winstplan

In 5 Stappen Succesvol Je Ideale Klant aanspreken 

Jouw ideale klant heeft een probleem en jij hebt de oplossing..

Een oplossing waardoor jouw ideale klant sneller, effectiever en goedkoper af is door jou in te schakelen. Hoe trek je deze ideale klant aan? Leer dat in deze masterclass: In 5 Stappen Succesvol Je Ideale Klant Aanspreken.

Fantastische Funnel Training

Een funnel is een chronologisch stappenplan die een persoon doorloopt op het moment dat hij of zij met jouw bedrijf in aanraking komt.

Het is niets meer of minder dan het omzetten van een potentiële klant naar een daadwerkelijk (betalende) klant. Volledig online én geautomatiseerd. En dat is wat jij nodig hebt om jouw online business draaiend te houden! 

Een greep uit de overige trainingen:

Adverteren op Facebook -- Live Streaming -- Winstgevende Webinars -- Hoe Maak Je Digitale Producten -- Instagram Story tips & Tricks -- Facebook Doelgroepen -- Facebook Marketing Succes Training -- ActiveCampaign Automatiseringen -- Facebook Messenger Marketing -- Wetten van de Winnaars -- Hoger scoren in Google -- Woocommerce -- Instagram Tips -- Facebook Pixel Power -- Know Your Numbers -- Tools & Systemen -- 14 gouden tips voor het vergroten van je namenlijst -- Facebook Bots -- e-mail marketing -- digitaal product bedenken en maken -- Het maken van je online sales funnel -- 11 fundamentals voor een optimaal LinkedIn profiel -- Masterclass Drijfveren -- Instagram Marketing -- Wet AVG -- 

Onze Tevreden KlantenNatasha Martinoska

Ik ben al een tijdje zoekende geweest in het vinden van mijn weg in de online marketing wereld. Ik heb verschillende cursussen hierover gevolgd maar voelde ik de klik niet totdat ik Ria heb ontmoet. 


Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief. What you see is what you get

In de groep krijg je regelmatig CoachingCalls met Ria waarin zij jouw vragen direct beantwoordt. Dus zij neemt je mee op dit pad dat je kunt lopen op je eigen tempo en in je eigen ritme en zij volgt jou in wat je hiervoor nodig hebt. Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing gezamenlijk en verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur. Dit is zeer belangrijk voor mij om te kunnen leren. En dit is wat ik juist nodig heb om niet verloren te raken en overweldigt te raken in deze toch onbekende wereld voor mij. Dankzij Ria weet ik nu hoe FB advertenties, e-mail marketing & salesfunnels werken en dankzij haar heb ik een FB groep gecreëerd en ga ik verder mijn salesfunnel ontwikkelen. 


Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Zij inspireert je, zij laat je in je waarde en met haar kom je altijd een stukje verder in wat je hierin nodig hebt om te ontwikkelen. Petra Ferwerda - Innerlijk Sterk
Petra Ferwerda

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft ze een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch en to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis die Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut een training van deze vakvrouw volgen!
Marjon de Vroomen
Marjon de Vroomen

De online trainingen van Ria hebben mij al zoveel opgeleverd! Er is veel kaf en koren op het internet en Ria weet precies wat je nodig hebt. Ze geeft veel kennis, inzicht en verwoord alles duidelijk en stapsgewijs.

De aanpak van Ria is verfrissend en inspirerend en er zit tempo in. Je krijgt handvatten hoe je zaken met resultaat kunt opzetten.  Ik heb volledig vertrouwen in haar deskundigheid.

Ria, ik ben meer dan mega tevreden over jou en jouw aanpak!

heb je vragen?

Hieronder heb ik de meestgestelde vragen voor je beantwoord.
Staat jouw vraag er niet bij, dan kun je deze stellen
 via de chatfunctie of via het contactformulier


Voor wie is de Online Succes Route?

Ik twijfel of ik het moet doen..

Als het mij niet bevalt, kan ik dan ook opzeggen?

Als de prijs van je membership omhoog gaat, gaat mijn investering dan ook omhoog?

Hoe lang hou ik toegang tot de trainingen?

Is alle content per direct beschikbaar?

Waarom slechts € 9?

Ik ben niet 100% zeker of dit wat voor mij is, kan ik het uittesten?

Is er belastingvoordeel?

Waarom zou ik mij vandaag willen aanmelden in plaats van nog even te wachten?

Ik heb geen technische kennis. Is dat een uitdaging?

Krijg ik persoonlijke begeleiding?

Maak je maar alvast op voor een geweldige reis.
ben je er klaar voor?


Copyright © 2019

>
Scroll to Top