Hi! Ik ben Ria Kaashoek en na zelf een lange weg te hebben bewandeld in zowel mijn persoonlijke als zakelijke ontwikkeling help ik daadkrachtige en ambitieuze vrouwelijke ondernemers hun droombedrijf te realiseren.

Door middel van een uniek, concreet en super praktisch online business plan en automatisch verkoopsysteem (funnel) leer ik jou alle facetten van een succesvol bedrijf zonder overweldiging, frustratie en marketing trucjes.

Je kan mij omschrijven als een energiek, enthousiast en innovatief persoon. Ik ben enorm hoogsensitief dus bewaak enorm mijn energieniveau. Ik heb mijn business geheel naar mijn eigen wensen ingericht zodat ik zelf kan bepalen wat ik doe en wanneer. Dit is absoluut niet altijd zo geweest!

Ik ben ongelooflijk negatief opgegroeid met twee aan alcohol verslaafde ouders. Ik was ervan overtuigd dat ik nooit een succesvol eigen online bedrijf zou kunnen hebben. Inmiddels weet ik wel beter...

Ongeveer 10 jaar geleden had ik een geweldig idee en wilde ik een website laten maken. Daarvoor heb ik 8.000 gulden betaald en deze is line recta in de prullenbak beland. Wat is er mis gegaan?
Ik had een idee en kon waarschijnlijk niet goed de vertaalslag maken van vakexpertise naar online. Ik ben in vele valkuilen gelopen (en ik heb in sommige een behoorlijke tijd doorgebracht 😉 ).

Ik heb mij enorm laten leiden door meningen van anderen en door 'Guru's', personen die zeiden dat ik Dit of Dat moest doen (en vooral wat ik niet moest doen). Ik was overweldigd en had last van een 'shiny object syndrome'. 

In mijn zoektocht naar de beste manier om internet effectief en optimaal in te zetten, ben ik de hele wereld over gereisd voor trainingen en coaching van de allerbesten op het gebied van online ondernemen, marketing en sales. Door mij (5 maanden!) af te zonderen op een berg in Spanje, ontdekte ik mijn persoonlijke missie, de werkzaamheden waar ik zelf business-wise blij en gelukkig van word. De valkuilen van mijzelf en mijn klanten werden mij glashelder. 

Gedreven door een positieve mindset, hernieuwde energie heb ik een uniek, concreet en praktisch 'Van Klik naar Klant Succesroute' ontwikkeld. 

De afzondering, helderheid, werken aan mijn mindset en het maken van een blauwdruk heeft mij geholpen om te staan waar ik nu sta:

 • Ik voel mij zelfverzekerd en gelukkig
 • Ik word warm als ik andere kan inspireren om keuzes te maken, om de juiste zakelijke weg te vinden
 • Ik geef presentaties, lezingen, trainingen kortom doe het werk dat ik zelf gecreëerd heb en dat mijn allergrootste passie is
 • Ik omring mij enkel met enthousiaste, daadkrachtige, energieke, positieve en ambitieuze personen
 • Positieve feedback op mijn workshops/trainingen/producten maakt mij blij. Ik ben het meest in mijn element als ik een groep kan trainen
  en kan vervolgens heel blij worden van positieve feedback van deelnemers.

Als ik jou iets zou mogen adviseren is, dan is het om op 'informatie-dieet' te gaan en je te bedenken waar JIJ gelukkig van wordt, hoe moet jouw bedrijf eruit komen te zien? Wat voor werkzaamheden wil je verrichten?
De technieken, strategieën en ideeën zijn altijd DAAROP aan te passen en laat je niet leiden door waar anderen gelukkig van worden en jou vertellen wat je moet doen. Jij bent de enige die weet waar je gelukkig van wordt en jij moet jouw unieke en authentieke zelf inzetten om je droombedrijf te realiseren. Ik weet namelijk wat het voor je business kan betekenen wanneer je voor 100% besluit om achter jezelf en je dromen te gaan staan en het besluit te nemen om er helemaal voor te gaan. 


Dat is ook de reden dat ik als coach, spreker en trainer jou help om Online- en Social Media Marketing (dure woorden voor het aantrekken van klanten via internet in plaats van aan klanten te trekken) in een ander perspectief te bekijken. Zodat jij, net als ik, jouw droom business gaat realiseren. Praktisch, no-nonsense en direct. Want dat is wie ik ben en hoe ik graag werk. 

Ik heb alle tools, marketingtrucjes, ideeën en webinars al voorbij zien komen. Ik ben van de eerlijke marketing dus geen trucjes. Wel eenvoudige en bewezen systemen en processen. Ik heb inmiddels honderden ondernemers geholpen met het uitzetten van de online koers en help jou er ook graag bij. 

Mijn Uitgangspunt voor iedere vorm van samenwerking
is dat jouw groei mijn winst is en andersom!Typisch (op zijn) 'Ria's':

 • Moeder van een volwassen ‘koningskoppel’ (dochter Larissa en zoon Renzo), echtgenote (van Arjan), bazin van onze boxer (Bailey), vriendin, dochter en tweelingzus van Marian
 • Onderneemster in hart en nieren, ongeduldig, een leider, passievol en enthousiast
 • Guilty pleasures: DROP, chocolade en sushi 
 • Een onverwacht klein gebaar (kaartje, berichtje, bloemetje) maken mij zo ontzettend blij
 • Praat snel, enthousiast en hard (lang leven online -> dan is het geluid te reguleren..)
 • Het liefst loop ik op mijn sokken of slippers
 • Zon, zee, strand en duinen zijn mijn ultieme plek
 • Ik ben gek op business, romantische en spirituele boeken en lees ze altijd per 2, 3 of 4 tegelijk
 • Ik kan soms hard en direct overkomen maar áltijd vanuit liefde, humor en respect
 • Ik heb altijd het idee dat niemand hoort waar ik vandaan kom maar dat is een utopie want ik heb een echt Rotterdams accent en ik heb ook de Rotterdamse mentaliteit: 'niet lullen maar poetsen'
 • Uitgeefster van het boek De Wetten van de Winnaars. Dit boek heeft mij de eerste schreden doen zetten op het pad van persoonlijke ontwikkeling en vanuit hier mijn tweede liefde (naast marketing) ontwikkelt voor mindset en de wet van aantrekking 
 • Ik heb regelmatig 'me' tijd nodig waarin ik mezelf helemaal afsluit en heerlijk lees, mediteer, slaap of ontspan
 • Mijn dochter zegt altijd dat ik het hardst lach om mijn eigen grappen 😉  

Geen antwoord op je vraag? Of juist wel? Ik vind het leuk om van je te horen. Op de pagina contact vind je mijn gegevens inclusief mijn Social Media accounts, waar daar ben ik vaak te vinden.