Wil jij op een eenvoudige manier extra omzet genereren?

Lieve Ondernemer, Je Hebt Een Onweerstaanbaar Aanbod nodig!

Een onweerstaanbaar aanbod, alias one time offer, alias break even funnel alias tripwire alias no-brainer, zorgt voor consistent meer verkopen in jouw business

Tripwire Training: Hoe maak ik een onweerstaanbaar one time offer

Een tripwire is een laaggeprijsd product (of dienst), direct aangeboden en alleen beschikbaar (voor die prijsstelling) nadat iemand zich ingeschreven heeft voor jouw digitale weggever (op de dankjewel pagina). 

Geen € 47 maar
€ 17 in de komende 20 min. !
Minuten
Seconden

Tripwires werken om verschillende redenen, magisch!

I’ve got your back, Introducing……

De Tripwire Training:
‘Hoe Maak Ik Een Onweerstaanbaar One Time Offer
(Tripwire)’

Ik heb namelijk een masterclass van 60 minuten met alles wat jij nodig hebt om je eerste One Time Offer te maken, zodat jij direct meer omzet genereert (en jij je e-maillijst laat groeien).

En dat is dus mijn One Time offer voor jou! voilà 

Geen € 47 maar
€ 17 in de komende 20 min. !

Minuten
Seconden

De investering voor deze training is normaal € 47,-. Wanneer je binnen 20 minuten deze training aankoopt is je investering slechts Euro 17,- (dit aanbod is éénmalig en komt nooit meer terug).

Ria Kaashoek

Training: 'Hoe Maak Ik Een Onweerstaanbaar One Time offer (Tripwire)'

Testimonials
Dit is wat men over mij zegt
Petra Ferwerda - Innerlijk Sterk

Ria is een absolute kei in de online ondernemerswereld. Naast enorm veel kennis heeft en een passie om ondernemers echt verder te helpen. Dat maakt haar echt uniek. Ze gaat ervoor om je alles te leren en gaat pas verder als ze hoort dat iedereen het snapt. Haar manier van trainen is praktisch, to the point; je leert de tools die je direct kan toepassen in je bedrijf. Je merkt dat haar vak haar hobby is; ze is voortdurend bezig de laatste ontwikkelingen in de markt te volgen. Daardoor weet je dat de kennis ie Ria je leert altijd up to date is. Als je wilt groeien met je bedrijf, moet je absoluut de trainingen van deze vakvrouw volgen!

Natasha Martinoska

Ria neemt je in de wereld van online marketing bij de hand, stap voor stap. Zij is allround en heeft veel kennis. Zij levelt op het niveau waar de klant zit en denkt met je mee. Marketing zit in haar bloed. Zij is heel zuiver, toegankelijk, transparant en heel creatief. 
Bij haar heb ik voor het eerst alle schakels van de online marketing verbonden gezien als een groot geheel en hierdoor kreeg ik heel veel duidelijkheid en structuur. 

Ik zou Ria van harte aanbevelen aan iedereen die de behoefte heeft om de Online Marketing onder de knie te krijgen. Ria inspireert je en met haar kom je vele stappen verder!

Meest gestelde vragen

Jazeker, ik benoem alle technische mogelijkheden, ideeën en tools uitgebreid. Tijdtechnisch is het onmogelijk om de implementatie van alle tools uit te leggen, daarvoor verwijs ik je met alle liefde naar de online business academie inclusief alle trainingen en support. Verder geef ik heel veel tips, tricks en ideeën!

Heb je nog vragen? Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@vankliknaarklant.nl of vul de chat rechts op deze pagina in. 

>